Logo Bolt EnergieInvest

Investeer mee in zonnepanelen op het dak van Ancienne Belgique

Dankzij de crowdlending van Bolt en Ancienne Belgique kan jij investeren in duurzame stroom. Jij kiest het bedrag van je investering én geniet, naast het rendement van 6% bruto per jaar, van tal van leuke extra’s. Ga jij samen met AB en Bolt voor een energieneutrale toekomst?

127.000
Opgehaald van € 127.000 crowdlending doel
100%
opgehaald
0
dagen resterend
245
investeerders
 • Jaarlijkse brutorente6.0%
 • Looptijd7 jaar
 • Terugbetalingjaarlijks
Bedrag opgehaald
In samenwerking met:Logo Ancienne BelgiqueAncienne Belgique
 • Deel:
 • Update #3

  De eerste zonnepanelen liggen er

  Thomas Bolt

  De opbouw van de zonnepaneleninstallatie op het dak van Ancienne Belgique is gestart. In totaal zal er zo'n vijf weken gewerkt worden met een team van drie, om alles klaar te maken en de concertzaal van zonne-energie te voorzien. Let's go!

 • Update #2

  Bedankt! Het bedrag is opgehaald

  Pieterjan Verhaeghen, CEO en medeoprichter van BoltPieterjan Bolt

  Wij zijn enorm verrast en blij dat het totale bedrag zo snel opgehaald werd. Binnenkort draait AB op duurzame stroom en wordt Brussel weer een stukje groener. Merci aan iedereen die deze crowdlending mogelijk maakte en aan iedereen die investeerde! We houden jullie op de hoogte over de plaatsing van de panelen.

 • Update #1

  Hier gaan we! Investeer vandaag nog

  Thomas Bolt

  Yes! We lanceerden vandaag onze crowdlending-campagne, zodat we met jullie hulp binnenkort 221 zonnepanelen op het dak van de Ancienne Belgique kunnen leggen. Met het doelbedrag van €127.000 kunnen we de concertzaal voor een groot deel van haar activiteiten laten draaien op zelf opgewekte zonne-energie én nog een overschot op het net gooien.

  Leen ons een bedrag van €200, €500 of €1.000 en investeer niet alleen in zonnepanelen, maar ook in een duurzamere toekomst en de Brusselse cultuursector.

  Wij kijken ernaar uit om samen met jou een positieve impact te creëren op zowel de maatschappij als de planeet. Waar wacht je op?