Logo Bolt EnergieInvest

Investeer mee in zonnepanelen op het dak van Ancienne Belgique

Dankzij de crowdlending van Bolt en Ancienne Belgique kan jij investeren in duurzame stroom. Jij kiest het bedrag van je investering én geniet, naast het rendement van 6% bruto per jaar, van tal van leuke extra’s. Ga jij samen met AB en Bolt voor een energieneutrale toekomst?

127.000
Opgehaald van € 127.000 crowdlending doel
100 %
opgehaald
0
dagen resterend
245
investeerders
 • Jaarlijkse brutorente6.0%
 • Looptijd7 jaar
 • Terugbetalingjaarlijks
Bedrag opgehaald
In samenwerking met:Logo Ancienne BelgiqueAncienne Belgique
 • Deel:
 • Update #7

  Willy van AB is uitverkocht

  210521-BOLT-PORTRETTEN-LQ-ILLIASTEIRLINCK-33.jpgCharlotte Bolt

  Willy stond nog maar net op het energieplatform en werd al gekozen door 7 huishoudens. Dat wil zeggen dat deze huishoudens nu genieten van Brusselse zonnestroom.

 • Update #6

  Kies voor de zonne-energie van Ancienne Belgique

  Pieterjan Verhaeghen, CEO en medeoprichter van BoltPieterjan Bolt

  7 huishoudens kunnen vanaf nu meegenieten van de zonne-energie vanop het dak van Ancienne Belgique. AB-huisbewaarder Willy deelt als energie-opwekker de overtollige stroom van de concertzaal via Bolt! Wist je dat een huishouden op zonne-energie 85% minder CO2 uitstoot? Schakel over op AB's Brusselse zonnestroom via deze link.

 • Update #5

  Tot binnenkort in AB?

  Manon Bolt

  Vorige week stuurden wij - Bolt en AB - jou een uitnodiging voor alle toffe extra's die bij jouw investering horen. Vergeet je niet in te schrijven voor de exclusieve rondleiding in de backstage van AB indien je €500 of €1000 investeerde. Voor de €1000 investeerders staat er nog iets extra op de agenda. Op 20 januari 2024 organiseren we in de AB Club een exclusieve Patron Party. Aansluitend ben je welkom op het concert van Admiral Freebee, die integraal zijn debuut en tijdloze klassieker speelt. Meer informatie en de link om in te schrijven, vind je in je mailbox. Tot binnenkort! 

 • Update #4

  De zonnepanelen zijn klaar voor gebruik

  Ward AB

  De werken op het dak van de Ancienne Belgique zijn afgerond. De 3 daken liggen vol met in totaal 209 zonnepanelen, klaar om binnenkort een groot deel van onze activiteiten te voorzien van Brusselse zonnestroom.

 • Update #3

  De eerste zonnepanelen liggen er

  Thomas Bolt

  De opbouw van de zonnepaneleninstallatie op het dak van Ancienne Belgique is gestart. In totaal zal er zo'n vijf weken gewerkt worden met een team van drie, om alles klaar te maken en de concertzaal van zonne-energie te voorzien. Let's go!

 • Update #2

  Bedankt! Het bedrag is opgehaald

  Pieterjan Verhaeghen, CEO en medeoprichter van BoltPieterjan Bolt

  Wij zijn enorm verrast en blij dat het totale bedrag zo snel opgehaald werd. Binnenkort draait AB op duurzame stroom en wordt Brussel weer een stukje groener. Merci aan iedereen die deze crowdlending mogelijk maakte en aan iedereen die investeerde! We houden jullie op de hoogte over de plaatsing van de panelen.

 • Update #1

  Hier gaan we! Investeer vandaag nog

  Thomas Bolt

  Yes! We lanceerden vandaag onze crowdlending-campagne, zodat we met jullie hulp binnenkort 221 zonnepanelen op het dak van de Ancienne Belgique kunnen leggen. Met het doelbedrag van €127.000 kunnen we de concertzaal voor een groot deel van haar activiteiten laten draaien op zelf opgewekte zonne-energie én nog een overschot op het net gooien.

  Leen ons een bedrag van €200, €500 of €1.000 en investeer niet alleen in zonnepanelen, maar ook in een duurzamere toekomst en de Brusselse cultuursector.

  Wij kijken ernaar uit om samen met jou een positieve impact te creëren op zowel de maatschappij als de planeet. Waar wacht je op?